Program


Sz'expedíció avagy házasság újratöltve
4

Sz'expedíció avagy házasság újratöltve

“…lehet, hogy szexelnénk is, miközben a híreket nézem”

A “Sexy Laundry egy tabutémát feszeget vígjátéki keretek között: Mi történik, ha egy amúgy jól működő kapcsolatból eltűnik a szex?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 24. szombat, 19:00

Vége lesz vagy még megmenthető? A női lapok tanúsága szerint rengeteg hosszabb ideje együtt élő pár/házaspár küzd ezzel a problémával, viszont ezek a párok annyira kínosnak érzik a dolgot, hogy még egymással se beszélnek róla, nemhogy tegyenek is valamit a helyzet megváltoztatásáért. Hacsak egyikük nem veszi a bátorságot és kapcsolatmentő szexterápiára hívja párját egy szállodai szobába.

A színművet Sexy Laundry címen először Kanadában az 2003/2004-es szezonban a Belfry Thetare (Victoria, BC) és az Arts Club Theatre Company (Vancouver, BC) mutatta be. A Szexpedíció bemutatására Michele Riml szerző, a Marquis Literary (Colin Rivers) www.mqlit.ca és a Mayer-Szilágyi Színházi Ügynökség engedélyével került sor."

vígjáték

Ajánlatunk


A történeteknek logikája van – saját történetünknek, és a sokak életét színdarabbá sűrítő történeteknek is ugyanaz a logikája. Ha megértjük az egyiket, megérthetjük a másikat is. ANGSTER MÁRIA sorozata, színházunk előadásai alapján, illetve nyomán, különböző témakörök köré épül.

Elfogadni, hogy úgy volt, ahogy volt, azaz az történt az életünkben eddig, ami történt, nehéz lelki munka. Talán az segíthet, ha megértjük, miért volt valami úgy, ahogy volt, vagy miért volt valaki olyan, amilyen volt, miért viselkedett és élt úgy, hogy azzal a hozzátartozóinak, partnereinek fájdalmat okozzon.

Életmese egy részben (az előadás szünet nélkül, 90 perc)

Ajánló


Egyedülálló este a két művész életútjáról történetekkel, dalokkal - másképp: előtérben a sors és döntéseink. Nem koncert: előadóest, emlékekkel, versekkel,…

Színdarab részletek tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével mutatjuk be a családállìtás rendszerét. Mindezt pszichológiai elemzéssel, különleges előadásban.

Színdarab részletek tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével mutatjuk be a családállìtás rendszerét. Mindezt pszichológiai elemzéssel, különleges előadásban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!