Program


Szabad a vers - Hunyadi Máté műsora

Szabad a vers - Hunyadi Máté műsora

Vajon felkapják-e fejüket a fiatalok a költők lüktető szavára, ha mai zenével párosítva, mainstream formában hallják? Ez foglalkoztatja Hunyadi Máté végzős színművészt, aki ezzel a kísérlettel szólókarriert is indít.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 18. kedd, 19:30

Szabad a Vers - Hunyadi Máté és Bencsik Levente műsora
- A Vers-dalok új dimenziója

A magyar költészet páratlan csodáit több fiatalnak kellene megismernie, ezért született az elképzelés, hogy modern és populáris zenével ötvözve játsszunk a versekkel. […] Kortárs és 20. századi magyar költők (József Attila, Baka István, Zelk Zoltán, Bognár Péter, Kemény Lili és Kemény Zsófi) verseit dolgozzuk fel, de a műsor gerincét Baka István alkotásai adják, akinek mind művészi nagysága, mind éles és pontos társadalomszemlélete máig érvényes.” (Hunyadi Máté)

Előadják:
Vers, ének........... Hunyadi Máté   
Gitár..................... Bencsik Levente  

Zenei munkatárs: Bencsik Levente

A műsor időtartama 55 perc.

Ajánló


A történeteknek logikája van – saját történetünknek, és a sokak életét színdarabbá sűrítő történeteknek is ugyanaz a logikája. Ha megértjük…

Színdarab részletek tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével mutatjuk be a családállìtás rendszerét. Mindezt pszichológiai elemzéssel, különleges előadásban.

Egyedülálló este a két művész életútjáról történetekkel, dalokkal - másképp: előtérben a sors és döntéseink. Nem koncert: előadóest, emlékekkel, versekkel,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!