Program


Mindenki megvan? - Angster Mária sorozata

Mindenki megvan? - Angster Mária sorozata

Mindenki megvan? - Angster Mária sorozata
1. rész ELFOGADÁS
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 20. péntek, 19:00

A történeteknek logikája van - saját történetünknek, és a sokak életét színdarabbá sűrítő történeteknek is ugyanaz a logikája. Ha megértjük az egyiket, megérthetjük a másikat is.

ANGSTER MÁRIA sorozata, színházunk előadásai alapján , illetve nyomán, különböző témakörök köré épül.

A témák:

januári és februári / március - április előadásaink:
az első részben az eredeti családból hozott dinamikákat, az általános törvényeket nézzük meg a darabokban. A második részben párkapcsolataink alakulásával foglalkozunk, megnézzük, milyen rejtett dinamikák alakítják őket, és ezek hogy jelennek meg úgy a saját életünkben, mint a Spirit színház repertoárján lévő darabokban.

 

 

PÁRKAPCSOLATAINK - február 18. / április 9.

Rejtett dinamikánk párkapcsolatainkban.

ELFOGADÁS - január 8. / március 12.

Elfogadni, hogy úgy volt, ahogy volt, azaz az történt az életünkben eddig, ami történt, nehéz lelki munka. Talán az segíthet, ha megértjük, miért volt valami úgy, ahogy volt, vagy miért volt valaki olyan, amilyen volt, miért viselkedett és élt úgy, hogy azzal a hozzátartozóinak, partnereinek fájdalmat okozzon.

Semmi sincs ugyanis ok nélkül. Ha sikerül feltérképeznünk a sorsátvállalások láncolatát, akkor látjuk, hogy milyen módon kötötték gúzsba a szüleinket, partnereinket, gyerekeinket a rendszertörvények. Nem velünk voltak olyanok, amilyenek, hanem ebben a gúzsba kötöttségben nem tudtak másképp viselkedni. Így pedig már sokszor egészen másképp hangzik a történet.

És elfogadni, hogy pont attól a két embertől kaptuk az életünket, és mi tulajdonképpen ők vagyunk, sokaknak talán még nehezebb. Pedig anélkül, hogy szeretnénk magunkban azt a részt is, amit egyik vagy másik szülőnktől, nagyszülőnktől kaptunk, nem lehet jó életet élni. Ebben is segít, ha látjuk az okokat, és megértjük, hogy a lapokat tőlük kaptuk ugyan, de hogy mit csinálunk velük, az már a mi kezünkben van.

Ajánlatunk


Egyedülálló este a két művész életútjáról történetekkel, dalokkal - másképp: előtérben a sors és döntéseink. Nem koncert: előadóest, emlékekkel, versekkel, tanulságokkal a boldogság kereséséről.

A történeteknek logikája van – saját történetünknek, és a sokak életét színdarabbá sűrítő történeteknek is ugyanaz a logikája. Ha megértjük az egyiket, megérthetjük a másikat is. ANGSTER MÁRIA sorozata, színházunk előadásai alapján, illetve nyomán, különböző témakörök köré épül.

Életmese egy részben (az előadás szünet nélkül, 90 perc)

Ajánló


Színdarab részletek tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével mutatjuk be a családállìtás rendszerét. Mindezt pszichológiai elemzéssel, különleges előadásban.

Egyedülálló este a két művész életútjáról történetekkel, dalokkal - másképp: előtérben a sors és döntéseink. Nem koncert: előadóest, emlékekkel, versekkel,…

Elfogadni, hogy úgy volt, ahogy volt, azaz az történt az életünkben eddig, ami történt, nehéz lelki munka. Talán az segíthet,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!