Program


Latin érintés - egy pohár Sangriával

Latin érintés - egy pohár Sangriával

Spanyol, brazil, mexikói dalok, történetek, sorsok egy meghatározó női hangon és egy akusztikus gitáron. Latin-amerikai, spanyol, görög, francia, olasz, portugál és magyar slágerek csendülnek fel, különleges formában: egy gitár kíséretével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 23. péntek, 19:00

Spirit Színház Budapest
PAPADIMITRIU ATHINA ÉS KUTIK REZSŐ - LATIN ÉRINTÉS
Koncert – Színház két részben

“Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, hogy megtörtént!”

Több dal magyarul is nagy karriert futott be, ám ezek feldolgozása az eredeti szöveg hangulatához igazodik. Női sorsok, érzelmes, humoros, drámai fordulatok, történetek a dalok tükrében legendás filmekről, énekesnőkről, szerzőkről. Mindez különleges unplugged feldolgozásban. Színházi élménnyé – az előadásmódon túl – a vetítések, filmbejátszások emelik az estet.

SZEREPLŐK:
Papadimitriu Athina
Kutik Rezső

Ajánló


Színdarab részletek tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével mutatjuk be a családállìtás rendszerét. Mindezt pszichológiai elemzéssel, különleges előadásban.

A történeteknek logikája van – saját történetünknek, és a sokak életét színdarabbá sűrítő történeteknek is ugyanaz a logikája. Ha megértjük…

Egyedülálló este a két művész életútjáról történetekkel, dalokkal - másképp: előtérben a sors és döntéseink. Nem koncert: előadóest, emlékekkel, versekkel,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!