Program


Kitaszított - utána nézői beszélgetés

Kitaszított - utána nézői beszélgetés

A Korán valóban egy „hosszú gyűlöletlevél” az emberiségnek címezve? Mennyire váltak iszlámofóbokká a nyugati társadalmak 2001. szeptember 11.-e óta? Az egyre gyorsabban sodró párbeszédek azt mutatják be, hogy milyen sérülékeny azoknak az önképe, akik az egyik világba és kultúrába születtek, de egy másikban kötelezték el magukat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 25. vasárnap, 19:30

Kitaszított
utána nézői beszélgetés

Négy különböző háttérrel rendelkező ember egy közös vacsorán vesz részt. A hangulat gyorsan felforrósodik. Egy pillanat alatt az identitáspolitika „puskaporos hordóján” egyensúlyozunk. A két házigazda: Amir Kapoor, az amerikai születésű pakisztáni gyökerű ingatlan fúziókkal és felvásárlásokkal foglalkozó jól menő ügyvéd és felesége Emily, a tehetséges festő, aki művészetében iszlám témákra összpontosít. Emily múzsája és modellje; saját férje. Amir, korábban karrierje érdekében félretette muszlim örökségét, a ”nagy amerikai álomban” él. Megjelenik Abe, Amir ’asszimilált’ unokaöccse, aki aggodalmát fejezi ki a helyi imám letartóztatásával kapcsolatban. Amir megkérdőjelezi, hogy vallási üldöztetés-e, az, hogy az imámot a terrorista csoportok támogatási díjának hűtlen kezelése miatt börtönözték be.

A vita a vacsorán hág a tetőfokára, ahol egy afroamerikai munkatárs, Jory és férje Isaac, Emily zsidó származású managere is részt vesz. Így a téma megkerülhetetlenül a vallás lesz. Ki mit gondol a saját és a másik hitéről?

SZEREPLŐK:
EL Imre
Nagy Fruzsina Lilla
Perjés János
Pleszkó Szimonetta
Lukács Kálmán

RENDEZŐ: Perjés János

Ajánlatunk


Színdarab részletek tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével mutatjuk be a családállìtás rendszerét. Mindezt pszichológiai elemzéssel, különleges előadásban.

Mindenki megvan? Dr. Angster Mária színházi családállítás estje, km. Perjés János

Színdarab részletek tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével mutatjuk be a családállítás rendszerét. Mindezt pszichológiai elemzéssel, különleges előadásban.

Ajánló


Mindenki megvan? Dr. Angster Mária színházi családállítás estje, km. Perjés János

Egyedülálló este a két művész életútjáról történetekkel, dalokkal - másképp: előtérben a sors és döntéseink. Nem koncert: előadóest, emlékekkel, versekkel,…

Egyedülálló este: nem csak dalok, lélek és sorselemzés.Történhetett volna másképp?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!