Program


2 napos színjátékos workshop felnőtteknek Perjés Jánossal / benne színházi családállítás

2 napos színjátékos workshop felnőtteknek Perjés Jánossal / benne színházi családállítás

2 napos színjátékos workshop felnőtteknek Perjés Jánossal (benne színházi családállítás)

Felnőtt színjátékos kurzusaim esszenciáját mutatom meg szűk létszámú csoportnak a két nap keretében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 17. szombat, 10:00

 

Február 17-én, szombaton 10.00-18.00 között. Ezt egy családállítás este követi, Dr. Angster Mária pszichiáter családállítóval színdarabok példáján keresztül.

Február 18-án, vasárnap 10.00-18.00 között kipróbálhatják és átélhetik a csoport résztvevői azokat az eszközöket és élményeket, amiket a kurzusok hallgatói megtapasztalnak hétről-hétre.

Egyik hallgatóm így fogalmaz:

"Amikor megláttam a hirdetést, felnőtt színjátszó csoport indul, nagyon izgatott lettem, beleshetek a színfalak mögé és még az önismeretben is segít. Ezt nem hagyhattam ki. Szerencsémre a csoportban hasonló igazi amatőr társakra leltem. Már az is egy izgalmas utazás volt, ahogy alkalomról alkalomra láthattam, hogy csendesedik el bennük az „akarás” és mutatkozik meg a tehetségük. Örülök, hogy összesodort minket az élet, nagyon jó volt velük dolgozni, fejlődni, változni, nagyokat nevetni.

Számomra felemelő érzés volt, hogy János nem engem próbált meg beleszuszakolni egy előre meghatározott karakterbe (elvárás rendszerbe), hanem mérhetetlen türelemmel újra és újra megpróbálta megmutatni a szöveg mögött lévő világot, a hangulatát, ami addig rejtve volt előttem. Azt akarta, hogy magamban találjam meg azt az embert, akit a szerep szerint el kellett játszanom. És egyszer csak megtörtént a csoda és a jelenet élni kezdett bennem. Csodálatos érzés volt. János megtanított arra, hogy merjek meríteni magamból, bátran mutassam meg az érzéseim gazdag tárházát. Ehhez Ő egy biztonságos elfogadó közeget biztosított. Őszinte, támogató kritikával, dicsérettel, mindent megtett azért, hogy kihozza belőlem azt, amiről nem is sejtettem, hogy ott szunnyad valahol az egyik rejtett zugomban.

Tényleg fellebbent a függöny csak nem úgy, ahogy én a jelentkezésemkor gondoltam. Nem csak a színház világába nyertem betekintést, hanem saját magamba is. Köszönet érte! Nagyon várom a folytatást!"

Várlak az élménynapokra!

Perjés János

Ajánlatunk


Színdarab részletek tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével mutatjuk be a családállìtás rendszerét. Mindezt pszichológiai elemzéssel, különleges előadásban. .

Semmi sincs ugyanis ok nélkül. Ha sikerül feltérképeznünk a sorsátvállalások láncolatát, akkor látjuk, hogy milyen módon kötötték gúzsba a szüleinket, partnereinket, gyerekeinket a rendszertörvények. Nem velünk voltak olyanok, amilyenek, hanem ebben a gúzsba kötöttségben nem tudtak másképp viselkedni. Így pedig már sokszor egészen másképp hangzik a történet.

Ajánló


Elfogadni, hogy úgy volt, ahogy volt, azaz az történt az életünkben eddig, ami történt, nehéz lelki munka. Talán az segíthet,…

Egyedülálló este a két művész életútjáról történetekkel, dalokkal - másképp: előtérben a sors és döntéseink. Nem koncert: előadóest, emlékekkel, versekkel,…

Perjés János unplugged koncert-színház estje Gitár: Kutik Rezső Egyedülálló este: nem csak dalok, lélek és sorselemzés. Történhetett volna másképp?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!