Spirit Színház

Spirit Színház

„Az összetartozás évada”

2017-18 a Spirit Színházban

11 bemutatóval és új művészekkel vár a Spirit Színház

A Margit híd budai hídfőjénél lévő Spirit Központban lévő teátrum őszi bemutatói között klasszikusok, tabutémák és fergeteges komédia várja a nézőket.

AZ ÖSSZETARTOZÁS ÉVADA - minden bemutató az "egyedül nem megy" fontosságára, az egymásra figyelés jelentőségére hívja fel a figyelmet. Madách híres mondata lehetne a szlogen: " Ma nékem, holnap néked, édesem." Mindannyian eshetünk bűnbe, kerülhetünk bajba, és érhet hatalmas öröm is. Mint a színházban - a közösségformáló erő hegyeket mozgathat meg. A darabok összeállítása is e gondolatok mentén formálódott. Nézzük, mit kínál a Spirit Színház a 2017-18-as évadban.

„Első Nyári Játékok sorozatunk után - nézőterünk teljes megújításával - az új bemutatók mellett két sorozattal is várjuk nézőinket” - mondja Perjés János, a színház alapítója.

A Spirit Színház első bemutatójára szeptember 21-én kerül sor. Albee ritkán játszott TENGERTÁNC c. művét Bányai Gábor rendezi. Nagyváradi Erzsébet és Perjés János mellett most lép fel először a színházban Varjú Kálmán és Mezei Léda.

Fellini ORSZÁGÚTON c. filmjét Besenyei Zsuzsanna alkalmazta és állítja színpadra, Tóth József és Szitás Barbara főszereplésével.

Steinbeck: EGEREK ÉS EMBEREK c. klasszikusában ifj. Jászai László mellett Orosz Ákos mutatkozik be, Jantyik Csaba rendezésében.

Magyarországi bemutató a NAGYON NAGY Ő c. angol komédia Sztárek Andrea és Varjú Kálmán főszereplésével. A darabot Czeizel Gábor állítja színpadra.

Gyurkovics Tamás nagy sikert aratott könyve, a MENGELE BŐRÖNDJE ősbemutatóként szerepel a színház műsorán. Bányai Gábor rendezi a monodrámát, Mengele szerepében Perjés János.

Decemberben, ünnepi ősbemutatóként kerül színpadra a Szepes Mária életét bemutató NE KÉRDEZD KI VOLTAM c. darab. Szepes Máriát Igó Éva játssza, Czeizel Gábor rendezésében.

Hétfő esténként októbertől talkshow sorozatot indít a színház, HétfőBűn címmel. A sorozat házigazdái Gundel Takács Gábor, Hegyi Barbara, Bányai Gábor és Perjés János.

A szombat esték „LÉLEK ÉS IRODALOM” címmel egy zenés előadóestből és egy késő esti órákban kezdődő színházi előadásból állnak. A mindkét előadásra jegyet váltók 25% kedvezményben részesülnek.

Az évad második felében Dürrenmatt: A FIZIKUSOK c. komédiáját Rozgonyi Ádám állítja színpadra Sztárek Andrea, Varju Kálmán, Jantyik Csaba és Perjés János főszereplésével.

Neil Simon magyarországi premier lesz a LONDON LAKOSZTÁLY Jantyik Csaba rendezésében, Hegyi Barbara, Elek Ferenc, Perjés János, Nagy Enikő és Marjai Virág szereplésével.

Magyarországi bemutató Ged Marlon: EGY EGYSZERŰ SZEMÖLDÖKRÁNCOLÁS c. stílusgyakorlata, melyben Hegyi Barbara és Varju Kálmán partnere Telekes Péter lesz.

A CSÜTÖRTÖKI HÖLGYEK hálás szerepeit az áprilisi bemutatóban Hegyi Barbara, Igó Éva és Kocsis Judit játssza.

Javában folynak a 2018-as nyári játékok előkészületei is, többek között a BARÁTOM, BETTE DAVIS, a TÓTÉK, és a VESZEDELMES VISZONYOK bemutatóival.

Tovább 1023 Budapest , Árpád fejedelem útja 3-4.

Spirit Színház

Spirit Színház

Komédia - 2 részben.

Spirit Színház

Szabó Magda: Az ajtó színmű

Spirit Színház

Gabriel Garcia Márquez: Száz év magány varázslat 2 részben

Spirit Színház

December 31-én, 16.00-kor a SZÁZ ÉV MAGÁNY c. nagysikerű előadás​sal búcsúztatjuk az ​ó​ évet, és 2017. január 1-én pedig az ÖLELJ ÁT! c. fantasztikus vígjátékkal kezdjük az új évet, hogy igazán jól induljon minden! ​Tartson velünk!​ Jegyek korlátozott számban még kaphatók!

Spirit Színház

Patrick Marber: CLOSER (Közelebb) Rendező: Bányai Gábor

Mesterek 2: Máraira hangolva - Szepes Mária és Faludy Egy évszázad gondolatai, zenével

Spirit Színház

Peter Shaffer: Equus dráma 2 részben

A műsor Pilinszky János - Hrutka Róbert és az előadó, Király Alexa által megzenésített - verseire, valamint Bereményi Géza Pilinszky életéről írt dalszövegeire épül.

Spirit Színház

Charles Laurence: Nagyon Nagy Ő - vígjáték 2 részben

Spirit Színház

Gyurkovics Tamás: Mengele bőröndje - monodráma 12 szereplőre 2 részben

Spirit Színház

Jövőre, veled, ugyanitt 2. vígjáték 2 részben

Szepes Mária - Lőkös Ildikó Ne kérdezd, ki voltam - Szepes Mária avagy volt egyszer egy 20. század

Spirit Színház

Marsha Graham: Jó éjt, anya! Kommersz két személyre, egy részben

A bűnök csábítóak. A büntetés fájdalmas. Melyik éri meg mégis?

Spirit Színház

Fellini - Besenyei Zsuzsanna: Országúton - a filmsiker színpadon egy részben

Spirit Színház

Isabelle Le Nouvel Skót mámor - az IISZT vendégjátéka vígjáték

Agyigó - egy nő sorsa a XX. században azaz Szabó Magda: az Ember Színpadi est két részben (1. rész: gyermekkor, 2. rész: szerelem)

Spirit Színház

Federico Garcia Lorca Bernarda Alba háza - asszonyok drámája 2 részben

Spirit Színház

Neil Simon: Furcsa pár (női változat) vígjáték 2 részben

Elizabeth Fuller: Barátom, Bette Davis- látogatás 2 részben

Spirit Színház

John Steinbeck Egerek és emberek - dráma

Spirit Színház

Spirit Színház

Francois Billetdoux: Csin-csin - romantikus zenés komédia

Spirit Színház

Christopher Hampton Veszedelmes viszonyok - társasjáték 2 részben

Tel: (36 - 1) 212-3868, (+36-30) 649-6665
E-mail: titkarsag@spiritszinhaz.com
Facebook: spirit.theatre
Instagram: spirit_színhaz
          

168óra
       

Copyright @ 2011 - OK Cast Produkciós Iroda, Spirit Színház Non-Profit Kft. - Minden jog fenntartva! Design és programozás Arteries Studio