Program


Végzetes játék
9

Végzetes játék

Richard Harris: Végzetes játék - pszichothriller

2 részben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 28. péntek, 19:00

Három ember, három életút és egy közös pont a múltból, ami mindhármuk életét megváltoztatta. Aztán egy szobába kerülnek…

Richard Harris 2 felvonásos pszichothrillere Szitás Barbara, Elek Ferenc és Csizmadia Gergely előadásában, Besenyei Zsuzsanna rendezésében a valódi angol krimi világába kalauzolja a nézőket.

A történet mozgatója a bosszúvágy, mely nem múlik, míg be nem teljesül. Üldöző és üldözött megszállottsága, és szűnni képtelen bosszúszomja áll a középpontban. De vajon ki az üldöző, ki az üldözött és ki az áldozat? Mit keres Mr. Stone nappalijában Mr. Hallett, a nyomozó és Miss Dee Redmond, a BBC befutott forgatókönyvírója? Miért ők? Miért azonos időpontban? Ki valójában Mr. Stone, és miért hívott magához két idegen embert?

 

Ajánlatunk


Mindenki megvan? Dr. Angster Mária színházi családállítás estje, km. Perjés János

Egyedülálló este a két művész életútjáról történetekkel, dalokkal - másképp: előtérben a sors és döntéseink. Nem koncert: előadóest, emlékekkel, versekkel, tanulságokkal a boldogság kereséséről.

Színdarab részletek tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével mutatjuk be a családállìtás rendszerét. Mindezt pszichológiai elemzéssel, különleges előadásban.

Ajánló


Egyedülálló este: nem csak dalok, lélek és sorselemzés.Történhetett volna másképp?

Színdarab részletek tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével mutatjuk be a családállítás rendszerét. Mindezt pszichológiai elemzéssel, különleges előadásban.

ÁRVA FIÚ - Cserháti zsuzsa és Szécsi Pál története / unplugged sorselemző előadóest Perjés János unplugged előadóestje Gitár: Kutik Rezső

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!