Program


Szenesnek áll a világ - évzáró színházi est Szenes Iván dalaival

Szenesnek áll a világ - évzáró színházi est Szenes Iván dalaival

Szerelmes vagy? Megházasodtál? Elváltál vagy csak most fogsz? Egy kapcsolat fordulópontjai Szenes Iván örökzöld szövegeivel.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 28. csütörtök, 19:00

A színész-énekes házaspár Szenes Iván örök érvényű slágereinek (Tölcsért csinálok a kezemből, Kicsit szomorkás a hangulatom máma, Hosszú, forró nyár, Lazítani) segítségével helyezi új megvilágításba a házasság intézményét.

Saját párkapcsolatuk kudarcain és sikerein keresztül beszélnek férfi és nő örök küzdelméről egymással, és egymásért.

Nagyváradi Erzsébet a Jóban - Rosszban főszereplőjeként szerzett országos népszerűséget. A sorozatban Ekler Klárát, a főorvos feleségét alakította négy évig. Az egykori  Nemzeti Színház vezető színésznője volt 18 éven át. Három éve szabadúszóként dolgozik.Sinkovits Imre, Agárdi Gábor, Kállai Ferenc, Béres Ilona  partnereként számtalan emlékezetes alakítás fűződik a nevéhez. (Gertrudis, a "Hattyú", Hamupipőke, Lujza az Ármány és szerelemből...)

Vasicsek János blues-rock énekes. A Zappa-Syrius emlékzenekar, és a Johnny Biglip Band énekese. Zenekaraival az elmúlt 20 évben megfordult az összes jelentősebb hazai fesztiválon, és klubban, valamint Lengyelország és Németország több fesztiváljának rendszeres meghívottja. 2012 májusában a Müpában volt 'Széttört álmok' címmel egy nagy sikerű rock-balett bemutatója a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével.

A zenekar:

Gyenge Lajos - dob
Pengő Csaba -  nagybőgő
Csejtey Ákos -  szaxofon

Ajánló


Színdarab részletek tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével mutatjuk be a családállìtás rendszerét. Mindezt pszichológiai elemzéssel, különleges előadásban.

A történeteknek logikája van – saját történetünknek, és a sokak életét színdarabbá sűrítő történeteknek is ugyanaz a logikája. Ha megértjük…

Egyedülálló este a két művész életútjáról történetekkel, dalokkal - másképp: előtérben a sors és döntéseink. Nem koncert: előadóest, emlékekkel, versekkel,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!